Το φλερτ μου
Μπορείς να επικοινωνήσεις με γραπτό μήνυμα μέσω Chat μόνο με το άτομο / τα άτομα που φλερτάρεις.
Από την σχετική ειδοποίηση που θα λάβεις στο κινητό σου (εάν φυσικά έχεις ενεργή σε αυτό την λήψη ειδοποιήσεων) αλλά και από την αντίστοιχη ειδοποίηση στην αρχική οθόνη του Tick For Two.
Επισημαίνουμε ότι κατά την ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων δεν αποκαλύπτεται ο αριθμός του κινητού σου στον συνομιλητή σου!
Ναι, οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να διαγράψεις όλα τα γραπτά μηνύματα που έχεις ανταλλάξει (έστειλες/έστειλε) με ένα άτομο με το οποίο φλερτάρεις.
Ναι μπορείς να κάνεις block έναν χρήστη, μπαίνοντας στο προφίλ του.
Όποια στιγμή αλλάξεις γνώμη μπορείς στην οθόνη ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων να πατήσεις πάνω στο όνομα του χρήστη που θέλεις να ξεμπλοκάρεις και στην συνέχεια επιλέγεις Ξεμπλοκάρισμα.
Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο άτομο σε έχει μπλοκάρει τουλάχιστον προσωρινά και εσύ δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του ούτε με γραπτό μήνυμα.
Δεν μπορείς να μπεις στο προφίλ του χρήστη και επίσης δεν μπορείς να ανταλλάξεις μηνύματα μαζί του/της.
Στην περίπτωση που αντιληφθείς ότι ένα μήνυμά σου δεν αποστέλλεται μην πανικοβληθείς και
προσπάθησε να δόσεις λύση ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
1. Έλεγξε εάν έχεις σύνδεση στο Διαδίκτυο (Internet) ή δοκίμασε να αλλάξεις την σύνδεσή σου από Wi-Fi σε Δεδομένα Κινητού ή αντίστροφα.
2. Αναβάθμισε την εφαρμογή Tick For Two, ώστε να έχεις την τελευταία έκδοση.
Ναι μπορείς να κάνεις αναφορά χρήστη είτε από την σελίδα του προφίλ, είτε από τα μηνύματα που έχετε ανταλλάξει μεταξύ σας.